Pád - Gilly, Macmillanová (Kalibr, 2025)
Dávejte si pozor na to, co si přejete... Nechtěli byste třeba vyhrát v loterii? Život Nicole a Toma se ze dne na den změní díky výhře ve výši deseti milionů liber. Záhy se nastěhují se do supermoderní, skleněné přestavby stodoly v úžasném areálu panství Lancaut v Gloucestershire. Tento splněný sen se však rychle změní v noční můru, když je v bazénu nalezen Tom mrtvý. A vše nasvědčuje tomu, že tento čin musel spáchat někdo blízký. Jenže kromě mladého páru, který na panství bydlí, a jejich hospodyně ve vedlejším domě není v okolí široko daleko nikdo. Kdo tedy vraždil? A pořád byste chtěli vyhrát v loterii?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory