Jeden svět - Aleš, Novotný (Yoli, 2024)
Pokračování thrillerové YA série Pamatuj na smrt. Do Tišin se vrací podzim a s ním i dlouho očekávaný Halloween. Jižní Moravu ve svých spárech svírá sériový vrah, který unáší studenty, brutálně je vraždí a jejich těla děsivě aranžuje. Případu se znovu ujímá Adamův otec a ocitá se pod velkým tlakem. Zatímco titulní strany novin a internet zahlcují šílené teorie, do školy nastupuje nový spolužák Viktor, který má zálibu ve zkoumání zrůdných duší nejproslulejších sériových vrahů, včetně Gabriela Levitana, který Adama před skoro čtrnácti lety unesl. Nedlouho na to je objeveno bezvládné tělo studenta Tadeáše Jochmana. Čas běží, městečkem se šíří paranoia, Adama zřejmě někdo sleduje, stopy vedou různými směry a sériový vrah útočí na další oběť. Kdo zabil Tadeáše? Kdo stojí za sérií brutálních vražd? Každý má tajemství, jen některá jsou děsivější než jiná... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti