Stručný průvodce jazyky Evropy - Lacková, Ľudmila (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Předkládaná příručka představuje studentům obecné jazykovědy přehledný materiál pro orientaci typologickou, genealogickou, sociolingvistickou a obecnělingvistickou v rámci geografického kontinua jazyků Evropy.
Keywords: Lingvistika