Manuel de linguistique francaise et de linguistique générale - Bidaud, Samuel (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Cílem této příručky je seznámit studenty francouzské filologie a francouzštiny se specializací na aplikovanou ekonomii s francouzštinou a obecnou lingvistikou.
Keywords: Lingvistika