Computational Thinking and How to Develop It in the Educational Process - Klement, Milan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Předložená monografie se tedy pokusila poskytnout odpovědi na některé z otázek zaměřených na skutečnost, do jaké míry je možné rozvinout kompetence žáků či studentů v oblasti digitální gramotnosti a informatického myšlení, a jak je využití těchto přístupů a metod vnímáno ze strany učitelů informatických předmětů.
Keywords: Pedagogika