Pozice rukou - Ivana, Kašpárková (Odeon, 2024)
Třetí básnická sbírka Ivany Kašpárkové zachycuje životní cestu počínající dětským baletním snem. Celoživotní touha po jeho naplnění se nese celou sbírkou a z perspektivy vlakového okna dává nahlédnout vzestupy a pády studentských, pracovních, manželských i mateřských let.
Keywords: Poezie