Pilotova dcera - Audrey, J., Cole (Kalibr, 2023)
Thriller pro fanoušky knih Arthura Haileyho! Vítejte na palubě letu 385 společnosti Pacific Air, který míří ze Seattlu do Honolulu. Cora se bojí znovu létat poté, co její manžel nedávno zahynul při havárii vrtulníku, přesto se letecky vydá uctít jeho památku. V polovině cesty přes Pacifik se letadla zmocní únosci. Šest lidí zabijí - včetně pilotů. Cora je sice mladá vdova, matka a zdravotní sestra... ale jak se vše kolem ní hroutí, do popředí se dostává, že je také pilotovou dcerou. Neví, komu věřit, a tak jí nezbývá než spolupracovat s mužem, který sedí vedle ní, detektivem z oddělení vražd Kylem Adamsem. A doufat, že zachrání nejen sebe, ale i zbývajících sto čtyřicet dva lidí na palubě.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory