Políbila jsem Sharu Wheelerovou - Casey, McQuiston (Yoli, 2023)
Pro čtenáře bestsellerů Casey McQuiston Červená, bílá a královsky modrá a Poslední stanice. Chloe je jen krůček od vítězství. Poslední čtyři roky toužila po jediném - stát se premiantkou. Její hlavní soupeřkou je královna plesu Shara Wheelerová, po všech směrech dokonalá dcera ředitele školy. Pak se ale stane něco nečekaného. Měsíc před maturitou Shara Chloe políbí a pak nadobro zmizí. Při zuřivém pátrání po tom, co se stalo, Chloe zjistí, že není jediná, koho Shara před svým zmizením políbila. V hledáčku jejího zájmu se ocitli taky fotbalista Smith a Shařin soused Rory. Tahle trojce nemá dočista nic společného. Pojí je pouze Shara a tajemné vzkazy, které po sobě zanechala a které mohou rozluštit jen oni. Toto neplánované spojenectví jim však odhalí nejen pravdu o Shaře, ale i o nich samotných... Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti