Proč jsou šťastné páry šťastné 20 receptů pro naplněné partnerství - Thiel, Christian (Grada, 2012)
Máte rádi svého partnera, ale přesto se někdy ptáte, jak má vaše láska neustále zvládat všechna ta klopýtnutí všedních dnů? Zkušený poradce ukazuje, že partnerskou lásku posílíme spíše tehdy, když se soustředíme na to pozitivní ve vztahu a nenecháme se zatížit neustálou analýzou stávajících problémů. Ve svých dvaceti receptech představuje konkrétní strategie pro zvládnutí krizí, před které nás všední život staví. Poradí vám, jak pomocí "programu ihnedd" zlepšit vzájemné naladění ve vztahu, jak se naučit mít pro partnera více pochopení, jak vlastním přičiněním zkvalitnit vztah, i když partner společné snahy bojkotuje, a kdy je na čase dát partnerovi žlutou kartu.
Keywords: Partnerské vztahy; Vztahy, láska, rodina