Jethro Tull v zemích koruny české - Kol., autorů (Volvox Globator, 2009)
Exkluzivní celobarevná publikace mapující tuto dnes již legendární rockovou skupinu při všech jejích koncertech v Čechách a na Moravě. Fotografie profesionálů i "obyčejných" fanoušků zachycují nenapodobitelnou atmosféru, kterou jsou koncerty Jethro Tull typické.
Keywords: Umění a kultura