Jak to se mnou mluvíš?! Neocenitelné rady pro lepší komunikaci s vaším partnerem - Engl, Joachim (Grada, 2012)
Tajemstvím šťastných párů je úspěšný dialog. Čtivá knížka přináší všem ženám a mužům neocenitelné rady, jak se svým partnerem lépe komunikovat, jak namísto výčitek správně naslouchat, jak vyjádřit vlastní pocity, přání a konstruktivně řešit problémy a názorové rozdíly. Ukazuje, jak se vyhnout častým chybám v partnerské komunikaci, které mnohdy vznikají nechtěně a vedou k nedorozuměním a neshodám mezi oběma zúčastněnými. Pokud otevřeně projevíte své pocity, budete si aktivně naslouchat, poskytovat si zpětnou vazbu, ale dáte také prostor negativním pocitům, máte dobré vyhlídky prožít šťastný partnerský vztah. Kniha vás potěší také vtipnými ilustracemi Renate Alf.
Keywords: Komunikační dovednosti; Vztahy, láska, rodina