Management Organizování, rozhodování, ovlivňování - 2., rozšířené vydání - Blažek, Ladislav (Grada, 2014)
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést. Druhé vydání se nově věnuje problematice delegování, koučování a leadershipu. Kniha obsahuje řadu příkladů.
Keywords: Podnikání a management