Imunohematológia a transfúzna medicína pre prax - Fábryová, Viera (Grada, 2012)
Kniha je koncipovaná ako odborná učebnica, slúži v prvom rade študentom medicíny a zdravotníckych škôl, lekárom iných odborov okrem hematológie a transfuziológie a transfúznym komisiám v nemocniciach. Je doplnená tabuľkami, schémami, legislatívnou dokumentáciou, štatistickým prehľadom o darcovstve a spotrebe transfúznych liekov v SR a obrázkovou prílohou.Publikácia vo slovenskom jazyke.
Keywords: Hematologie; Interna; Metabolizmus, imunita