Jak správně nastavit svou mysl - Napoleon, Hill (Pragma, 2025)
V této knize se od Napoleona Hilla, autora mezinárodních bestsellerů Myšlením k bohatství a Jak přelstít ďábla, dozvíte, jak si správně nastavit motivované myšlení. Stejně jako každý stav mysli, i motivaci je třeba pěstovat opakovaným cvičením myšlenkových návyků. Zjistěte, jak můžete převzít kontrolu nad silou své mysli a nasměrovat ji k dosažení věcí, po kterých v životě toužíte - to vše prostřednictvím uplatňování jednoduchých zásad a každodenních postupů, které vaši mysl připraví na úspěch. Využijte energii myšlenek k přeměně motivů na horoucí touhy, které zažehnou vaše nadšení, povzbudí vaši představivost a inspirují vás ke každodenním činům při dosahování vašich cílů.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání