Poslední slova - Kerry, Lonsdaleová (Ikar, 2023)
Láska. Zrada. Rodinná tajemství. Mladší sestra Olivie Carsonové, šestnáctiletá Lily, je těhotná. Je nucena k tomu, aby si vybrala - potrat, nebo adopci. Dívka se ale rozhodne raději utéct z domova a nikdy se už nevrátit. Olivii však pravidelně jednou za rok posílá obrázek svého syna Joshe, a to až do jeho třinácti let. Tehdy se zničehonic na prahu Oliviina domu objeví sám Josh. Je vyděšený a má u sebe notářsky ověřené prohlášení od Lily, které začíná slovy: "V případě, že se ztratím..." Chlapec má problémy s mluvením, ale krásně maluje. Za jeho obrázky se skrývá děsivé svědectví. Proč se najednou objevil a co se stalo s jeho matkou?
Keywords: Společenské romány