Player vs. player: Souboj týmů - Megan, K., England (Pikola, 2023)
Vítejte v Affinity! Nejžhavější battle royale gamese na světě. V magickém světě Affinity můžete být vším, čím chcete. Vyzkoušejte si své schopnosti v nelítostných PvP soubojích! A aby toho nebylo málo, společnost Hurricane Games právě vyhlásila epický turnaj se zabijáckými cenami. Zúčastnit se mohou jen ti nejlepší z nejlepších. Čtyři hráči vytvoří zdánlivě nezastavitelný tým... ale bude to na výhru stačit? A může jim to pomoci zvládnout problémy v reálném světě? Jako jednotliví hráči jsou skvělí. Vážně hodně. Ale turnaj je úplně nová úroveň soutěže. Budou muset spolupracovat a hlavně... to říct doma. Dokážou vše vyřešit ještě před finálovým zápasem?
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti