Jak přežít krizi v rodině - Daniela, Kovářová (Universum, 2020)
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou? Pomůže mi soud, anebo si musíme pomoct sami? Kdo po kom může a musí dědit? Jak se smířit s nevěrou, se samotou, se zradou a s neúspěchem?Deset nejčastějších konfliktů a problematických právních situací v deseti příbězích a odborných pohledech právníka a psychiatra. Známá advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová a neméně známý psychiatr a vlídný glosátor veřejného dění Max Kašparů si sami kladou otázky a odpovídají na ně s mnohaletou praktickou zkušeností, nadsázkou a vtipem, a čtenářům tak poskytují řadu adresných doporučení. Nevěra jako téma dnešní doby a bonus navíc.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Právo, daně a účetnictví; Rodičovství