Dnes jsem se rozhodl zemřít - Stanislav, Lelek (Backstage Books, 2016)
Krátké povídky zobrazují s lehkou nadsázkou životní situace, nad kterými zůstává rozum stát. V některých se poznáte a v jiných najdete své známéí. Povídky jsou proloženy několika trefnými úvahami ze života. Autorův oblíbený citát: Optimista se domnívá, že náš svět je nejlepším ze všech možných světů, kdežto pesimista se obává, že tomu tak skutečně je, dostává v této knize zcela nový rozměr.
Keywords: Česká současná beletrie