Žil jsem zbytečně - Hejda, Jiří (Machart, 2020)
Český spisovatel a politik Jiří Hejda, který byl odsouzen v politickém procesu spolu s Miladou Horákovou, popisuje svůj život v neklidných časech dvacátého století.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy