Depiláž - Natalie, A., Rolko (Ikar, 2022)
Humorné povídky ve stylu Woodyho Allena. Pokud Depiláž použijete čtenářsky správně, měla by vám zaručeně vydepilovat mizernou náladu. Realita promíchaná s fikcí v deseti bláznivých povídkách vám roztáhne koutky úst do stran. Humorný efekt každé povídky na živého čtenáře potvrdila nedávná klinická studie. S touto knihou se můžete bezbolestně depilovat kdykoliv a kdekoliv, aniž by vás okolí označilo za úchyla. Přečtěte si bláznivé povídky Natalie Rollko, jejichž specifický humor a lehký tón vás jistě dostanou!
Keywords: Humor, satira