Klub lokajů 2: Podkoní, nebo vévoda? - Valerie, Bowmanová (Ikar, 2023)
Rhys Sheffield, vévoda z Worthingtonu, se vsadí se svými přáteli, že se bude na domácí sešlosti vydávat za podkoního a nikdo ho neodhalí. Na party však bohužel dorazí jeho ex-přítelkyně, krásná lady Julianna Montgomeryová, a Rhyse pozná. Uvědomí si, že je to ideální příležitost, jak se mu pomstít za zrušení jejich zásnub. Rhys, který se činí ve stájích, se zdá krásné Julianně stále přitažlivější, takže ji dokáže přesvědčit, aby ho neprozradila. Když se však dozví o jeho odhodlání vyhrát sázku, neodolá, rozehraje vlastní svůdnou hru a přiměje tak Rhyse, aby sázku prohrál, i kdyby ona při tom měla ztratit srdce...
Keywords: Romantika, romány pro ženy