Konflikty a vyjednávání Umění vyhrávat, aniž by někdo prohrál - 3., upravené a doplněné vydání - Plamínek, Jiří (Grada, 2012)
Nové, upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě. Dozvíte se o možných způsobech a postupech zvládání různých typů konfliktů a seznámíte se s taktickými, lidskými a strategickými aspekty vyjednávání: například jak se na vyjednávání připravit, jak obsadit vyjednávací týmy, jaké konflikty nejčastější vznikají mezi různými motivačními typy lidí nebo jak využívat různé vyjednávací styly. Nové vydání knížky se více zaměřuje na praktickou stránku vyjednávání a přináší také nové příklady. Díky více než padesáti obrázkům se v problematice přehledně zorientujete a pokud se budete držet 33 pravidel řešení konfliktů, máte téměř vyhráno.
Keywords: Komunikační dovednosti