Vybrané kapitoly z cévní chirurgie a traumatologie pro nelékařské obory - Dráč, Pavel (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Účelem této učebnice je přiblížení základů cévní chirurgie a traumatologie zdravotním sestrám a studentům dalších nelékařských oborů. Publikace je zaměřena na diagnostiku a léčbu cévních onemocnění a úrazů, které se v klinické praxi vyskytují nejčastěji. Obsahuje četné fotografie klinických nálezů, operačních výkonů i diagnostických zobrazovacích metod. Každá kapitola obsahuje studijní cíle, klíčová slova a kontrolní otázky na dané téma.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie