Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v samozavlažovacích truhlících - Syrovátka, Tomáš (Grada, 2012)
Samozavlažovací truhlíky jednoduše a spolehlivě odstraňují hlavní potíž při pěstování rostlin v nádobách, a to přelití anebo vysušení zeminy. Autorem patentovaná knotová závlaha, díky které rostliny dostávají přiměřené množství vody a živin, umožňuje pěstovat jehličnany, zeleninu a různé plodiny na balkonech či okrasné květiny a orchideje v bytech. A nejen to, dokonce naznačuje cestu k pěstování jedlých hub v domácích podmínkách. Kniha je určena amatérským pěstitelům a poskytne jim návody, jak si mohou sami doma samozavlažovací nádoby vyrobit a jak mají efektivně postupovat při sázení a péči o rostliny, aby dosahovali kýžených výsledků.
Keywords: Zahradní rostliny