Hravá škola cvičení - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Cvičení není mučení! Protáhni si tělo a bav se přitom společně s rodiči a kamarády, ať už doma nebo ve škole. Tato knížka plná návodných obrázků a veselých básniček nabízí dětem a dospělým, kteří si chtějí společně užít aktivní zábavu, spoustu jednoduchých a neodolatelných námětů na pohybové hry.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná