Aktuální problémy mediální výchovy a mediální gramotnost žáků 2. stupně ZŠ - Mikulcová, Klára (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Monografie prezentuje výsledky výzkumu vybraných aktuálních problémů mediální výchovy u žáků 2. stupně ZŠ a vztah těchto žáků k médiím s důrazem na sociální sítě.
Keywords: Pedagogika