Hravá škola vaření - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Vaření se podobá kouzlení. Hromádka potravin se za pár chvil promění v báječné jídlo. Nejsou v tom ale žádné tajné čáry máry. Když máte milou a zkušenou babičku, která se vás nebojí pustit do kuchyně, a několik jednoduchých a dobrých receptů, stane se z vás hravě kuchtík, který připraví nejen skvělou snídani a svačinu, ale i oběd o dvou chodech. V téhle krásně ilustrované kuchařce najdete obojí - Magdalenčina babička má v zásobě osvědčené recepty a podrobně vám vysvětlí, jak na ně.Nebojte se vaření! Dobrou chuť!Pro děti od 6 let.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná