Hravá škola počítání - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2012)
Prvňák Tomáš je výborný počtář, není proto divu, že k němu ze země skřítků pošlou na školení skřítka Počítálka, společně jim jde matematika doslova hravě.V každé kapitole této celobarevné knížky najdou malí školáci matematickou pohádku a básničku a také několik úkolů či námětů k přemýšlení. Texty mohou posloužit jako inspirativní didaktické nápady pro školní výuku i pro domácí hrátky s čísly.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná