Ošetřovatelství v psychiatrii - Petr, Tomáš (Grada, 2014)
Publikace přináší komplexní obraz o moderní psychiatrické ošetřovatelské péči. Cílem publikace je předat informace studentům oboru, vyučujícím a odborné veřejnosti o současných trendech v ošetřovatelské péči u nemocných v psychiatrii. Publikace nahradí na trhu knihu Psychiatrická ošetřovatelská péče.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory