Frivolitková krajka šperky a oděvní doplňky - Kršková, Jarmila (Grada, 2014)
Kniha je učebnicí frivolitkové krajky hlavně pro začátečníky. Autorka se zaměřuje na bižuterii a oděvní doplňky kombinované s korálky. Ke každému výrobku je připojen popis práce i diagram.
Keywords: Výtvarné techniky