Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci - Herring, Jonathan (Grada, 2012)
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu - v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě. Mnozí z nás stále vnímají spory a diskuze jako záležitost, které je třeba se za každou cenu vyhnout. Umění vést diskuzi však představuje jednu z nejefektivnějších a nejvíce opomíjených dovedností, kterou můžete v dnešní době disponovat. Zjistíte, jak efektivně předkládat své návrhy, jak přesvědčit ostatní o svém způsobu uvažování, jak neztrácet "nervy" v ožehavé situaci, jak získat druhé na svou stranu, jak dosáhnout svých cílů, jak se hravě vypořádat s obtížnou situací nebo člověkem, jak být přesvědčiví a jak správně se vyjadřovat. Autor, John Herring, vám vysvětlí, 10 zlatých pravidel vyjednávání, jak se hádat s těmi, které milujeme, jak se hádat se svými dětmi, jak si správně stěžovat a jak si nenechat nic líbit. Objevte způsob, jak efektivně, pozitivně a přesvědčivě vyjednávat a těšte se z úspěchu, který vám to přinese.
Keywords: Harmonie těla a duše; Komunikační dovednosti