Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gahm, Bernhard
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2012
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-247-4266-3
978-80-247-8209-6
978-80-247-8210-2
Physical Description: 1 online zdroj (128 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01710nam a2200277 i 4500
001 bkp7182
003 CZ-prgp
005 20170103190445.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 170103s2012 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-247-4266-3  |c 249 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-247-8209-6  |c 169 Kč  |q (online ; pdf) 
020 |a 978-80-247-8210-2  |c 169 Kč  |q (online ; epub) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Gahm, Bernhard 
245 1 0 |a Uzení, nakládání a konzervování masa  |b od šunky po žebírka  |c Bernhard Gahm 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2012 
300 |a 1 online zdroj (128 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. 
650 0 4 |a Kuchařky 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-886/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID