Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Electronic Book |
| Language | Czech |
| Published |
Grada
2012
|
| Edition | 1. elektronické vydání |
| Subjects | |
| Online Access | Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |
| ISBN | 978-80-247-4266-3 978-80-247-8209-6 978-80-247-8210-2 |
| Physical Description | 1 online zdroj (128 stran) |
| LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | bkp7182 | ||
| 003 | CZ-prgp | ||
| 005 | 20170103190445.0 | ||
| 006 | m-----o--d-------- | ||
| 007 | cr cn | ||
| 008 | 170103s2012 xr 000 0 cze | ||
| 020 | |a 978-80-247-4266-3 |c 249 Kč |q (print) | ||
| 020 | |a 978-80-247-8209-6 |c 169 Kč |q (online ; pdf) | ||
| 020 | |a 978-80-247-8210-2 |c 169 Kč |q (online ; epub) | ||
| 040 | |a Grada |b cze |e rda | ||
| 100 | 1 | |a Gahm, Bernhard | |
| 245 | 1 | 0 | |a Uzení, nakládání a konzervování masa |b od šunky po žebírka |c Bernhard Gahm |
| 250 | |a 1. elektronické vydání | ||
| 264 | 1 | |b Grada |c 2012 | |
| 300 | |a 1 online zdroj (128 stran) | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a počítač |b c |2 rdamedia | ||
| 338 | |a online zdroj |b cr |2 rdacarrier | ||
| 520 | 3 | |a Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. | |
| 650 | 0 | 4 | |a Kuchařky |
| 856 | 4 | 0 | |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-886/ |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |