Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Gahm, Bernhard
Format Electronic Book
LanguageCzech
Published Grada 2012
Edition1. elektronické vydání
Subjects
Online AccessDostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID
ISBN978-80-247-4266-3
978-80-247-8209-6
978-80-247-8210-2
Physical Description1 online zdroj (128 stran)

Cover

More Information
Abstract:Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
ISBN:978-80-247-4266-3
978-80-247-8209-6
978-80-247-8210-2
Physical Description:1 online zdroj (128 stran)