Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gahm, Bernhard
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2012
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-247-4266-3
978-80-247-8209-6
978-80-247-8210-2
Physical Description: 1 online zdroj (128 stran)

Cover

Table of contents

Description
Summary: Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
ISBN: 978-80-247-4266-3
978-80-247-8209-6
978-80-247-8210-2