Chodící papiňák aneb Řeči u tabule - Vodňanský, Jan (Volvox Globator, 1997)
Známé přednášky Jana Vodňanského, inteligentní féerie zdánlivě seriózních teorií podložených logickou úvahou s matematickou strukturou vzorce či systému, jejichž pointa ovšem tkví v absurditě a nadsázce, tolik příznačné právě pro humor Jana Vodňanského, texty jsou doplněny autorovým bohatým ilustračním materiálem.
Keywords: Humor, satira