Practical recommendations and learning interventionsto promote teacher entrepreneurshipin primary and secondary schools and in teacher education - Pamies, Jordi (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Projekt Working Academics Value Excellence for International Teachers (WAVE-IT) realizuje proces implementace kompetencí a dovedností 21. století zaměřený na sociální podnikání a na učitele jako reflektivního praktika ve vzdělávání učitelů a školní praxi.
Keywords: Pedagogika