Jak mít život pod kontrolou 6 kroků k dosažení trvalé prosperity - Willis, Ethan (Grada, 2012)
Vydejte se na cestu skutečné prosperity. Autoři této knihy, Ethan Willis a Randy Garn, pomohli desítkám tisíc lidí ve více než osmdesáti zemích vytvořit si takový život, jaký chtěli opravdu žít. Zde najdete 6 kroků k dosažení trvalé prosperity, zajištění a spokojenosti.Tato kniha inspirovala mnoho lidí, jako jste vy, při uskutečňování jejich snů. Nabízí osvědčené strategie, nástroje, cvičení a vhledy, které pomohly tisícům lidí dosáhnout úspěchu, a my jsme přesvědčeni, že pomůže i vám.Tato kniha je o proměně - vašich zvyklostí, postojů a reakcí. Cílem je změnit samotnou koncepci toho, co si představujete pod pojmem prosperita, jak jí dosáhnout a možná ze všeho nejvíce, jak si ji udržet. Většina lidí si myslí, že prosperita je jako nějaká vzdálená exotická země, kterou se vám - pokud se velmi přičiníte nebo budete mít výjimečné štěstí - podaří na moment navštívit. Ale pokud je vaším cílem zabydlet se v zemi prosperity a zapustit tam reálné kořeny, pak si tuto knihu přečtěte.
Keywords: Úspěch a motivace