Jak být asertivní v každé situaci - Hadfield, Sue (Grada, 2012)
Zjistili jste, že říkáte ano v situaci, kdy byste raději řekli ne? Udělali byste cokoliv pro to, abyste se vyhnuli konfliktu a konfrontaci? Jste nerozhodní a bojíte se následků svého rozhodnutí? Dovedete si představit, že byste na všechny tyto otázky mohli dát s klidným svědomím zápornou odpověď?
Keywords: Úspěch a motivace