Sportovní příprava dětí 2 Zásobník cvičení - Perič, Tomáš (Grada, 2012)
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje nové, aktualizované vydání "teoretickéé" publikace Sportovní příprava dětí. Kniha je určena trenérům dětí a mládeže, sportovním instruktorům, cvičitelům a učitelům tělesné výchovy na základních školách. Autor připravil více než 600 cvičení zaměřených na všeobecný kondiční trénink, všestrannou pohybovou přípravu a kompenzaci dětského organizmu. Jednotlivá cvičení jsou podrobně popsána a doplněna ilustračními fotografiemi.
Keywords: Děti a sport