The Specifics of communication in relation to sexuality III Helping professions in relation to sexuality including persons with intellectual disability: Readiness for practice - Štěrbová, Dana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace rozšiřuje zkoumanou problematiku pomáhajících profesí ve vztahu k sexualitě o téma osobnosti jedince a jeho postoje k sexualitě v kontextu s nutností připravenosti do profesní praxe.
Keywords: Speciální pedagogika