Chůze osob s transtibiální amputací - Svoboda, Zdeněk (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Význam chůze pro zdraví člověka je zcela zásadní. U osob, které vlivem úrazu nebo onemocnění přišly o část dolní končetiny, je velmi důležité schopnost chůze obnovit v co nejlepším rozsahu. Rozvoj nových technologií umožnil vývoj nových protetických pomůcek, ale také sofistikovanější analýzu chůze s těmito pomůckami, na kterou se zaměřuje právě tato kniha.
Keywords: Sport