Jak správně pronajmout, prodat, koupit dům či byt - Ronovská, Kateřina (Grada, 2012)
Pronajímáte byt či dům? Kupujete nebo prodáváte nemovitost? Pak je tato praktická příručka určena právě vám. Najdete zde vše o právních předpisech a hlavně srozumitelně psané rady, jak se vyvarovat chyb při nakládání s nemovitostmi. Cílem publikace je seznámit všechny, kdo mají v úmyslu pronajmout, prodat nebo koupit nemovitost s aktuálními právními předpisy a jejich změnami a novinkami. Kniha obsahuje vzory smluv, dohod i návrhů na vklad do katastru nemovitostí. Seznamuje také čtenáře s evidencí nemovitostí a druhy zápisů do katastru tak, aby se dovedl orientovat, případně dokázal kontrolovat svého právníka či realitní kancelář.
Keywords: Hobby