Komunitní tlumočení v ČR a v nizozemsky hovořících zemích - Knap, Dlouhá, Pavlína (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Monografie se zabývá tématem komunitního tlumočení v ČR a v nizozemsky hovořících zemích.
Keywords: Počítače a komunikace; Psychologie odborná