Spiritualita diecézního kněze: Reflexe nad darem kněžského povolání a jeho prožíváním - Stuška (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Monografie Spiritualita diecézního kněze je zamýšlena jako příspěvek k reflexi nad nezaslouženým darem kněžského povolání a jeho prožíváním. Předkládá různé pohledy na způsob prožívání identity kněze, pohledy na spiritualitu kněze, který žije kněžství v diecézi.
Keywords: Religionistika