Pneumologie pro magistry a bakaláře - a, kol (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Onemocnění respiračního systému patří k nejčastějším a nejzávažnějším chorobám postihujícím naši populaci. V současné době kvůli globalizaci, znečištění ovzduší, chronickému stresu a dalším neduhům moderní civilizace jejich počet dále vzrůstá. Vytvářejí se nové metody a postupy, které zlepšují celkovou péči jak o hospitalizované, těžce postižené pacienty s omezenou hybností, tak i o nemocné ošetřované ambulantně.
Keywords: Ostatní lékařské obory