Hravá škola hádání - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Co děti nikdy neomrzí? Hádanky! Ale také vyprávění. Další knížka z řady Hravá škola přináší dětem obojí - vyprávění tety Cecilky a různě obtížné veršované hádanky, které doprovázejí neodolatelné ilustrace Drahomíra Trsťana. Nepřehlédněte půvabnou a zábavnou knihu oblíbené dětské autorky!
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná