Hravá škola hezkého chování - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Anetčina babička ovládá důležité umění - hezky se chovat k lidem a udržovat dobré vztahy. Nauč se to od ní! Nečekej ale žádné mravoučné kázání. Babička má svoje moudré povídanky, básničky a chytré otázky. O čem že ta babička vlastně vypráví? O ničem menším než o lásce, skromnosti, odvaze, odpuštění...
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná