Hravá písmenková škola - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2012)
Každé písmenko má své pevné místo v abecedě a umí se seřadit do spousty slov. V nové knížce Hravé školy si děti přečtou pohádky o jednotlivých písmenkách a dozvědí se, že písmena mohou být užitečná nejen při psaní a čtení, ale i v každodenním životě.Až zjistíte, s čím vším písmenka lidem pomohla, určitě si je lépe zapamatujete. Každé písmenko má v téhle knížce nejen svoji pohádku, ale i básničku, sérii úkolů a samozřejmě spoustu obrázků.Pomocí hravých úkolů děti zdokonalí svou schopnost sluchové analýzy a syntézy, která je předpokladem úspěchu při učení se čtení.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná