Půlstoletí s chirurgií... nejen olomouckou - Duda, Miloslav (Univerzita Palackého v Olomouci, 2022)
Vzpomínky profesora Milosava Dudy, předního českého chirurga a absolventa Lékařské fakulty UP, který téměř celý svůj profesní život spojil s mateřskou fakultou a Fakultní nemocnicí Olomouc. Svoje životní osudy představuje na pozadí historického vývoje olomoucké chirurgie od jejích počátků až do současnosti.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy