Profesní obraz školního speciálního pedagoga v podmínkách základní školy - Čech, Tomáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Publikace se zaměřuje na profesi školního speciálního pedagoga na základní škole. S oporou aktuálních odborných poznatků a legislativních dokumentů reflektuje potřebu tohoto profesionála ve školním prostředí, kde se v rámci školního poradenského pracoviště stává jedním z klíčových článků podporujících úspěšnost inkluzivního vzdělávání.
Keywords: Pedagogika