Bohuslav Martinů & Miloslav Bureš: 1955-1959 - Zouhar, Vít (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Kniha přibližuje tvůrčí vztah mezi skladatelem Bohuslavem Martinů a básníkem Miloslavem Burešem.
Keywords: Historie